Kavimme yhtena iltana toiden jalkeen latkimassa golfpalloja. Meita oli 7 ihmista, <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Sterling, Mark, Cris, Adam, Julie, Kathleen ja mina. Oli tosi kuuma ja varsinkin pojat olivat totaalisesti hiesta markia. Sen jalkeen menimme syomaan nuudelibaariin, jossa ruuat olivat hyvin maustettuja ja aika tulisia. Onnistuin valitsemaan hyvan spagettiannoksen. Menimme viela sen jalkeen katsomaan Sterlingin luon elokuvan lahjomattomat, silla hanella on parhaimmat oltavat  ja hienoin talo. Epaonnekseni sairastuin kuumeeseen ja lahdinkin sitten taksilla kotiin tyttojen kanssa. Otin panadolia joka laski kuumeen, eika palellut enaa. Paleleminen 40 asteen helteessa on ihmeellista! Pelottavaa! Olin todella kipea ja tarisin vilusta ja valvoinkin kuuteen asti aamuun juoden paljon ja soitin heti aamulla pomolle etten tule toihin . Koko viime viikonlopun olo oli heikko ja aina kun yritin tehda jotain , rupesi kroppaa sarkemaan ja heikottaa. Kuume on kuitenkin laskenut. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kathleen ja Julien lahtivat matkailemaan vikonlopuksi, joten alakertaan jai harkkareita vain uusi harkkari Hollannista Steven, kun Jaspreet lahti jonnekin. Uusi harkkari Anna Kiinasta saapui myos ja nukkuu huoneessamme. Toivottavasti paasen ensi viikonloppuna matkailemaan jonnekin, Manali on kuulemma kaymisen arvoinen paikka.  Luinkin kirjan are you experienced?, joka kertoo tyypista matkailemassa Intiassa. Hyva kirja Intiaan aikoville!

 

 

Onneksi voin nyt hyvin. Oli todella surkeaa olla kipeana ja itkinkin paljon. Shit happens! On ollut aikaa toiden jalkeen lueskella kirjoja ja kirjoittaa, ja kun on ollut liian kuuma ja heikko olo tehda mitaan. Ostin tyynyn kaupasta, joka ihmeen hyvin auttaa nukkumisessa.:)

 

Taalla ei ole suuria kauppapaikkoja niin kuin muualla maailmassa. Pikkukaupat keskittyvat myymaan ruokaa tai tavaroita. Loysin wc paperia yhdesta ruokakaupasta . Haen maitoa ja leipaa kulman taka pienesta pikku putiikista, siis tosi pienesta ja siella myydaan myos pakastimesta jaateloa. Vihanneksia ja hedelmia ostan miehilta jotka ajelevat myymassa karrylla talosta talon, yleensa aamuisin. Loysimme myos aika lahelta, sektori 22 pienen   vihannes ja hedelmamarketin. Mangot on aivan ihania taalla, niin tuoreita!

 

Kirjoitan tyostani pian jotakin. Olen ollut siella vasta pari paivaa, ja  jaan tietokoneen toisen kanssa, joten oma kirjoittelu on hieman vaikeaa, ainakin englanniksi.