Paikan löysin AIESEC:in tietokannasta ja olen ollut jäsenenä kyseisessä organisaatiossa syksystä lähtien. Hauskaa on ollut, enkä ole katunut hetkeäkään, joten harjoitteluni Intiassa saman henkisten ihmisten ympäröimänä on varmasti yhtä antoisaa.

Matkaliput on varattu, jotka löysinkin yllättäen halvalla, hintaa kertyi 350e edestakaisin Helsinki-Delhi väliä. Lähtöni tapahtuu 28.6.2007 torstaina ja paluu on lokakuun alussa, joka voi vielä muuttua.Tarvittavat matkavalmistelut ovat edenneet hitaasti (mutta varmasti), joista rokotukset ovat meneillään. Rokotuksista uusin polion, hepatiitit A ja B sekä japanin aivokuume ovat rokotusohjelman mukaisesti käynnissä. Ensimmäisen rokotuksen jälkeen oireilin vahvasti, lähinnä alilämpöä, särkyjä joka puolella kroppaa ja väsymystä. Se hellitti yön aikana, mutta viikon päästä uusintarokotteeesta voi ilmaantua oireilua taas...

Vielä on hankkimatta viisumi, ja kämpän kohtalo on vielä ratkaisematta, koska haluaisin säilyttää nykyisen asuntoni, mutta kiinnostunuttta vuokralaista ei ole ilmaantunut. Joudun todennäköisesti irtisanomaan kämpän ja kuskaamaan tavarani jonnekin varastoon. Ei houkuttele muuttohomma.

Koiruli on ollut hoidossa ja tykännyt oleilustaan silminnähtävästi, joten eiköhän kolme kuukautta mene kuin siivillä. Tosin ikävä koirulia tulee hirveästi!