Vuosi on lähtenyt käyntiin kiireisesi, tentti lähestyy ja pedagogisten opintojen lähijakso luentoineen ja uusine aiheineen on edessä ensi viikolla. Joulunakaan ei tullut levähdettyä, sillä rahaa täytyi taas tienata ja tenttiin aloitettava lukemaan hyvissä ajoin. Opiskelijoilla ei ole lomia! Ja opisikelijoidenko elämä muka helppoa...

Harjoittelupaikkan etsintä edistyy siinä mielessä, että olen päässyt katselemaan minulle sopivia paikkoja ja saanut sähköpostitse harjoittelupaikkatarjouksia. Jännittää niin, että mahanpohjassa sattuu:) Kunpa osaisin valita hyvän paikan ja kesästä tulisi ikimuistoinen! Ensi viikonloppuna onkin työntäyteinen viikonloppu AIESEC-seminaarin järjestämisessä ja koira joutuukin hoitoon siksi aikaa, jos vaan sen ottavat. Toisella olisi tylsä viikonloppu kotosalla, kun saattaisin yöksi ehtiä kotiin nukkumaan ja tietysti olisin rättiväsynyt.

Uuden vuoden pippaloista ollaan selvitty sekä yksistä synttäreistä ja hauskaa on ollut vuoden ensimmäiset viikot. Alennusmyynnit ovat jääneet katsastamatta, mutta ehkä parempi rahansäästön kannalta ja eihän kukaan heräteostoksia kaipaa!

319703.jpg
Gerbiili